Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-05-2019, 06:30 PM
admin admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 3.118
Standart Vakti olmayan anneler için güzellik tüyoları

Annelik, kıyafet almaya gitmek, güzellik bakımı ve makyaj yapmak gibi hamile kalmadan önce sahip olduğunuz belli alışkanlıkları bir kenara bırakmanıza neden olabilir. Bu bakımdan gün içinde zaman kazanmak ve kendine vakit ayırmak isteyen anneler için güzellikle ilgili 4 tüyo paylaştık.


Anneler inanılmaz derecede meşguller. Sahip olduğunuz çocuk sayısı arttıkça rutin yaşantınız daha karmaşık bir hal alabiliyor.Bu etkenler bir şekilde “normal” hayatınızı oluşturan parçalara dönüşmeye başlıyorlar. Günlük hayatınızda size zaman kazandıracak güzellik tüyoları paylaştık. En çok ihtiyaç duyduğunuz anlarda bu taktiklere başvurmaktan çekinmeyin.



Kullanımı kolay saç stili
Saç stiliniz her gün sizi uğraştıran ve çok fazla zamanınızı alan karmaşık ritüellerden biridir. Bu zamana değdiğini düşünebilirsiniz ancak yine de işinizi kolaylaştırabilecek bazı alternatifler olduğunu unutmayın.Çok popüler olan at kuyruğu veya topuz yapması kolay saç stillerindendir. Çok şık görünmeyebilirler ancak onları yapmak diğer bazı saç stilleri gibi saatler almaz.



Gece duş alın
Duş almak veya banyo yapmak günün önemli işlerinden biridir ve hatırı sayılır miktarda zaman alabilir. Bu nedenle duşunuzu gece uyumadan önce almanızı öneriyoruz. Böylece sabah tek yapmanız gereken şey kalkıp makyajınızı yapmak, hazırlanmak ve işe gitmek olacaktır.



Mor halkaları ortadan kaldırın
Mor halkalar yorgunluk, uykusuzluk ve rutin hayat nedeniyle biriken stres sonucunda ortaya çıkar. Meşgul bir annede bu halkalar her zaman ortaya çıkabilir. Bu durum yüzlerinin ve gözlerinin güzelliğini gölgeler.İşte bu nedenle mor halkalarla savaşmalı ve yüzünüzün daha sağlıklı görünmesini sağlamalısınız.



Ne yapmalısınız?
Gözlerinizin alt bölgesine ve yanaklarınızın daha üstte kalan bölgesine aydınlatıcı krem (highlighter) sürün. Bu işlem yüzünüzü canlandıracaktır ve uykusuz olduğunuz kesinlikle fark edilmeyecektir.



Saçlarınızı gün aşırı yıkayın
Saçınızı kaybetmemek için uygulayabileceğiniz tavsiyelerden biri onun her gün değil gün aşırı yıkamaktır. Böylece hasar görme veya kırılganlaşma ihtimali azalır.
Alıntı ile Cevapla