Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-11-2019, 04:15 PM
admin admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 3.118
Standart Ne giymeliyim sorununu çözmenize yardımcı olacak parçalar

Her zaman dolabı açtığımız da ne giymeliyim sorunu ile karşılaşabiliyoruz. Ancak bu durumu ortadan kaldıracak ve sizi her zaman şık gösterecek zamansız parçaları bir araya getirdik. Bu parçaları mutlaka dolabınızda bulundurun!

Dolabınızda mutlaka olması gereken zamansız parçaları sizin için birleştirdik. Artık ne giymeliyim sorununu bu parçalarla çözebilirsiniz!




Skinny

Skinny pantonları herhangi bir tişört ve spor ayakkabı ile kolayca birleştirebilir veya bir ceket ve topuklu ayakkabılar ile sık bir gece geçirebilirsiniz. Bu tarz pantolon her zaman harika görünmesini sağlayacaktır.


Siyah elbise

Bu zamansız parça, sandaletler veya topuklu ayakkabılarla, her zaman, her yerde tam anlamıyla giyilebilir. Her zaman dolabınız da bulundurabilirsiniz.


Beyaz gömlek

Beyaz gömlek her durumda kurtarıcınız olabilir. Kot pantolon, etek ve herhangi bir ayakkabı veya takı ile dikkat çekebilir ve şık görünebilirsiniz.


Denim ceket

Ceketlere gelince, bir denim ceket her zaman rahat bir stil için yardımcınız olacaktır. Klasik bir jean rengi seçin ve istediğiniz renkle karıştırın. En iyi sokak görünümünü oluşturmak için denimin altına kapüşonlu bir sweatshirt giyebilir ve spor ayakkabıyla birleştirebilirsiniz.


Siyah deri ceket

Tarzınıza daha yoğun bir görünüm vermek istiyorsanız, işte kahramanınız: siyah deri ceket! Tüm zamanların klasik bir moda parçası olan deri ceketi, bir çift kot pantolon, beyaz bir gömlek ile birleştirip dışarı çıkabilirsiniz.


Beyaz spor ayakkabı

Dolabımızda bir çift spor ayakkabıya ihtiyaç duyulmasının birçok nedeni var, ama en önemlisi konfor. Özellikle beyaz spor ayakkabılar rahat ve şık olmak için mükemmel seçimdir. Gündelik kıyafetinizi günün her saatinde kolayca tamamlayabilirsiniz.


Blazer

Bir blazer herhangi bir kıyafeti harika bir görünüme dönüştürebilir. Bir tişört ve kot pantolon üzerine giyilebilir, zahmetsizce şık bir görünüm yaratabilirsiniz.


Siyah çizmeler

Konfor ve şıklık söz konusu olduğunda siyah çizmeler en üst düzey seçimdir. Arkadaşlarınızla kahve molası için veya bir konserde kot, elbise veya etekle giyebilirsiniz.


Tek renkli tişörtler

Tek renkli tişört modanın kalbidir diyebiliriz. Beyaz, siyah, gri veya mavi bir tişörtü her parçayla kombinleyebilirsiniz. Farklı bir tarz yaratmak istiyorsanız, beyaz tişörtünüzün üzerine altın kolyeler ekleyebilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla