Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-15-2019, 11:59 PM
admin admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 3.118
Standart 2019 un sıcak tonlu 5 ruj rengi

2019 un ruj rengi trendleri arasında en sıcak renkler bulunuyor. Nem bakımından zengin rujlar bütün gün dudaklarınızı besleyebilir ve dolgu dolu bir etkiyaratır. Dudaklarınıza ihtiyaç duyduğu parlaklığı vermek için zengin ve sıcak renklere sahip bu rujları tercih edebilirsiniz. Peki, 2019 un ruj renkleri neler?

Kırmızı

Popüler renkler arasında olan kırmızı sadece kış aylarına özel değil, neredeyse her alanda kullanabileceğiniz rujlar arasında yer alıyor. 2019 un ruj renkleri arasında olan kırmızı, ilk sırada yerini almış durumda.


Mocha

Koyu ve zengin morun, pembe ile karışımı sonucunda ortaya çıkan Mocha rengi, cesur kıyafet renkleri ile birleştiğinde ortaya mükemmel bir görüntü çıkartır. Özellikle bu ruj rengi gözlerinizi ortaya çıkarır ve kahverengi gözlere sahip kişilerin kullanması gereken renklerden biridir.


Nude tonları

Nude tonları, 2019 un vazgeçilmez ruj renkleri arasında yerini almaya devam ediyor. Bu rengi hayat kurtarıcı olarak düşünebilirsiniz. Özellikle dudaklarınızın kuru görünmesini bu renk ile engelleyebilirsiniz.


Mercan

Turuncu gibi gözüken mercan rengi, ilkbahar ve yaz aylarının vazgeçilmez renkleri arasında yer aldığı gibi, 2019 da da trend olmaya devam ediyor.


Turuncu

Turuncu renk, yaz ayları sonunda tercih edilen ruj renkleri arasındadır. Bu ruj rengi solmuş cildinizi canlı ve pürüzsüz göstermek için idealdir.
Alıntı ile Cevapla