Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-29-2014, 10:30 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Çift Ekranlı Ultrabook!

Birbirine sırtını dönmüş iki Full HD ekrana sahip; tablet tasarımını Ultrabook performansıyla birleştiren ASUS TaichiTM 31, çok farklı bir dizüstü olmaya aday!






ASUS, uzun süredir üstünde çalıştığı yeni ürünüyle kullanıcıları kitlelerini birleştirmeyi planlıyor. Yeni ürününde yer verdiği özellikler sayesinde, tablet dünyasının estetikliği ile dizüstü bilgisayarların performansını birleştirdi. İşte Intel Core™ işlemcili ve çift taraflı 13.3 Full HD ekranlı ASUS TaichiTM 31!
Windows 8 deneyimiyle yola çıkan ASUS, iki yönlü ekranıyla gerek tablet kullanıcılarını gerekse klavye ihtiyacı duyan Ultrabook kullanıcılarını aynı akıllı modelde birleştirmeyi başardı. Kapağın kapatılmasıyla Intel Core™ i5 veya i7 işlemci ve geniş alanlı SSD kullanan performans canavarı bir tablete dönüşüyor.
Basınca duyarlı Stylus kalemi ile sezgisel dokunuşların Windows çizgileriyle buluştuğunu görebilirsiniz. Doküman arşivlerinde oldukça başarılı bir performans sunan Taichi 31, eskiz çizimleri iş hayatındaki profesyonellikle pekiştirmeye hazırlanıyor.
3 Farklı Kullanım
Kapağı açıldığında 3 farklı kullanım sunan Taichi 31, kapak içindeki ekran kullanıldığında hassas touchpad’i, 13.3 inç büyüklüğündeki Full HD ekranı ve Windows 8 deneyimiyle eksiksiz bir Ultrabook kullanımı sunuyor. Ayrıca geliştirilmiş masaüstü ve çoğaltılmış masaüstü tercihleri sayesinde harici bir monitöre de ihtiyaç duymayacaksınız.
ASUS Taichi™ 31, hangi modda kullanılırsa kullanılsın IPS teknolojisinin aktif olduğu Full HD ekranıyla renkler daha canlı, siyah daha siyah. 178 derecelik bir görünüm açısı sağlayan ASUS, Intel Wi-Di ile çift bant Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 yüksek performanslı kablosuz bağlantı seçenekleri sunuyor. USB 3.0 yuvalarının da bulunduğu çok amaçlı bilgisayarda, en yeni teknolojinin kullanılarak harici depolama aygıtları için ayrı bir enerji portu da bulunuyor.
Alıntı ile Cevapla