Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-23-2018, 10:57 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Rezene çayı zayıflatır mı?

Rezene çayı zayıflatır mı? Çok merak edilen bu soruyu sizler için cevapladık. Rezene çayı ile kullanım yaparak kısa süre içinde kilo verebilir, ideal kilonuza kavuşabilirsiniz. İşte rezene çayı ile zayıflamak için uygulayabileceğiniz doğal tarifler…






Rezene çayı tüketimi ile zayıflamak artık çok kolay. Rezene tohumlarını sıcak suda demleyerek basit bir biçimde rezene çayı yapabilirsiniz.İçerdiği besin değerleri ile çok şifalı bir ürün olan rezene çayı içinde bol miktarda kalsiyum, fosfor, magnezyum, lif, potasyum ile A ve C vitami bulunmaktadır. Detoks etkisi yaratan rezene çayının en bilinen faydalarından birisi de kilo vermenize yardımcı olan bir ürün olmasıdır.Rezene çayını düzenli bir biçimde tüketerek kısa süre içinde fazla kilolarınızdan kurtulabilir ve vücudunuzdaki yağları eritebilirsiniz. Rezene çayının diğer faydaları arasında metabolizma hızlandırma, cildi temizleme yer alır.
Rezene çayı ile zayıflamak için yazımızın devamında yer alan tarifleri uygulayabilirsiniz.
Rezene çayı ile zayıflatan bitkisel yöntemler



1-Rezene çayı ile zayıflama formülü
Malzemeler:
-4 su bardağı su
-2 yemek kaşığı rezene tohumu
Nasıl hazırlanır?
Kilo verdiren rezene çayı tarifi için gerekli malzemeler oldukça az. 4 litre suyu kaynattıktan sonra içine 2 yemek kaşığı işlenmemiş rezene tohumu atın ve ağzını kapatarak oda sıcaklığında soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra hazır hale gelen çayı tüketebilirsiniz. Hazırladığınız rezene çayını istediğiniz yerde, istediğiniz saatte tüketebilirsiniz.
2-Kilo verdiren rezene çayı tarifi
Kilo verdiren diğer bir yöntem için bir miktar rezene tohumu yeterli olacaktır. İşlenmemiş rezene tohumunu temiz su içinde bütün bir gece bekletebilir ve sabah uyandığınızda aç karnına tüketebilirsiniz. Hazırladığınız rezene çayını soğutarak içindeki besin değerlerinin sıcaklık ile ölmemesini de sağlayabilirsiniz.
Rezene çayı kilo vermenize nasıl yardımcı olur?




-Rezene çayı doğal bir iştah kapatıcıdır. Bu nedenle günlük tüketeceğiniz bir bardak rezene çayı uzun süre tok hissetmenize neden olacak ve kilo almanızı önleyecektir.
-Rezene çayının özelliklerinden birisi metabolizmayı hızlandırmasıdır. Metabolizmayı hızlandıran rezene çayı yağların çok daha hızlı bir biçimde eritilmesini sağlar.
-Rezene çayı doğal bir detoks etkisi yaratır. Detoks etkisi ile gün içinde maruz kalınan toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar.
-Rezene çayının spazm çözücü özelliği sayesinde daha az açlık hissedilir. Bu durum beynin daha aç hissetmesini sağlaması ile ilgili bir durumdur.
Alıntı ile Cevapla