Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-02-2014, 05:12 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Gelinlikte nostalji rüzgarı

Akay gelinlik, 2014 yaz koleksiyonu, nostalji sevenlere özel modeller sunuyor.








Tam 40 yıldır gelinlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi kendine misyon edinen Akay Gelinlik, 2014 yaz sezonunda evlenmek isteyenler için çok özel bir koleksiyon hazırladı. Gelin adaylarına birbirinden güzel gelinlikler tasarlamaya devam eden Akay Gelinlik, son yıllarda nostaljiye olan ilginin artmasıyla modern tasarımları klasik çizgilerle birleştiren modelleri gelin adaylarının beğenisine sunuyor.


2014 yılının trend gelinlik modelleri arasında hem sade, hem modern farklı tarzlarda pek çok gelinlik yer alırken aynı zamanda vintage gelinliklere olan ilgi de tasarımlara nostaljik bir esinti getirmekte. Akay Gelinlik de yaz sezonu için hazırlanan koleksiyonda önceki yıllarda çok kullanılan straplez gelinliklerin yanısıra kol ve omuz detaylarında özellikle dantellerin kullanıldığı gelinliklere ağırlık veriyor. Dantel askılar ve kollarla süslenen gelinlikler, gelin adaylarını daha zarif gösterirken aynı zamanda gelinliğe nostalji havasını da katmakta.


Yaz trendleri arasında dikkat çeken bir başka ayrıntı ise özellikle tül kullanımının yoğunlukta olması. Gelinlerin kendilerini bir prenses gibi hissetmelerini sağlamak için tül ağırlıklı kumaşlar kullanan Akay Gelinlik tasarımcısı Sezanur Akay, "Her zevke, her tarza uygun kabarık etekli, prenses tarzı, balık gibi modeller yeni sezonda da tasarımlarımız arasında yer alıyor. Ancak 2014 yaz sezonunda en çok dantel ve tül ağırlıklı modeller dikkat çekmekte. Aynı zamanda sırt dekolteleri de yine her zamanki gibi ön planda. Yeni modellerimizde danteli sırt detaylarında da kullanıyoruz. Böylece sırtı açık gelinlikler dantel ile birleştiğinde geline çok daha zarif ve özel bir hava katıyor. Son yıllarda gelinler omuzu açık, straplez gelinlikler yerine kol ve omuzda danteli daha çok tercih ediyorlar. Eskiye dönüş, nostaljiye ilgi daha fazla. Yeni koleksiyonumuzda da bu zevke uygun pek çok farklı model yer almakta" şeklinde açıklamada bulundular..


Herşeyin kusursuz olmasını isteyen gelinler için…

Hepsi el emeği ürünü olan ve Sezanur Akay tarafından tasarlanan gelinlikler, yaz ayında evlenmek isteyen gelinler için şimdiden Akay Gelinlik butiklerinde yerlerini aldı. Büyük bir terzihaneye sahip olan firmanın yeni koleksiyonu, kişiye özel olarak detaylandırılıyor ve danışman ekibi tarafından gelin adayının istekleri, ölçüleri, hayalleri doğrultusunda yeniden şekillendiriliyor.


Aynı zamanda Akay danışmanları beğendiğiniz gelinliğe uygun duvak, şapka, ayakkabı, taç vs. her türlü aksesuarı da alternatifli olarak sizler için seçiyor ve gelinlik alışverişinizi keyifle yapmanızı sağlıyorlar.
Geleneksel, modern ya da alışılmışın çok dışında Akay Gelinlik modelleri, her şeyin kusursuz olmasını isteyen gelin adaylarına yaz sezonunda da birbirinden özel gelinlik modelleri sunuyor.
Alıntı ile Cevapla