Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-04-2014, 03:02 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Tarzınıza Uygun Bir Damatlık Seçmek için

“Bir kadın için hayatının en mutlu anlarına özel bir gelinlik seçmek ne demekse damat adayları için de damatlığına karar vermek aynı şeydir” demek pek mümkün değil. Çünkü pek çok damat aslında damatlık fikrinden oldukça uzak… Hatta aralarında takım elbiseden bile nefret edenler damatlıktan olabildiğince kaçıyorlar.Aslında engin bir damatlık denizinde, hem şık hem sıra dışı birçok modelin olduğunu bilseler bu durumlar hiç yaşanmayacak. Eğer siz de o damat adaylarındansanız ve damatlık giyme fikrinden hoşlanmıyorsanız tarzınıza uygun bir damatlık modeline bir de beraber bakalım.


Modern Çizgilerden Vazgeçemeyen Damatların Tarzına Uygun Damatlıklar
David Beckham stiliyle sizin de ilginizi çekiyor mu? Eğer öyleyse damatlık modeliniz için neden Beckham’dan ilham almıyorsunuz. Şık yelekli bir gri takım ile çok hoş bir damat olabilirsiniz. Ya da yine spor çizgilerden uzaklaşmadan klasik siyah bir takım elbiseye papyon yerine ince kravat takarak istediğiniz görüntüye kavuşabilirsiniz.


Sıra Dışı Damatların Tarzına Uygun Damatlık Modelleri
Kabına sığmayan damatlardansanız sizin için de eğlenceli pek çok damatlık modeli mevcut. Kareli ceketlerden askılı pantolonlara, çiçekli papyonlardan esprili kol düğmelerine kadar her detayda damatlığınıza sıra dışı bir hava katabilirsiniz mesela. Yaz düğünleri için gömlek üzerine askılar ve hoş papyonlar tercih edilirken kış düğünlerinde ise kaşe kareli ceketler hayat kurtarıyor demek mümkün.


Rahatlığından Vazgeçemeyen Cool Damatların Tarzına Uygun Damatlıklar
Hayatların en özel aynı zamanda en yoğun günlerinde rahat olmak isteyen damatlara hak vermek gerek! Gün boyu o damatlıkların içinde olacaklar ve üstüne üstlük yoğun bir koşuşturmaca içinde kaybolacaklar. İşte bu noktada rahat olmak isteyen damatların imdadına hem şık hem de spor kesimlere sahip damatlık modelleri yetişiyor. Siz de o damatlardan biriyseniz hoş bir damatlık modelinin aynı zamanda rahat da olabileceğini unutmayın.


Beyaz Atlı Damatların Tarzına Uygun Damatlık Modelleri
Gelin adaylarının çocukluk hayallerini süsleyen o beyaz atlı prensler son yılların trendi beyaz damatlıklarla buluşunca ortaya muhteşem görüntüler çıkıyor. Özellikle bahar ve yaz ayları için hem şık hem de tarzınıza uygun bir model istiyorsanız iyi bir alternatif olabilir.

Alıntı ile Cevapla