Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-10-2015, 08:15 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Bu öneriler ile cildinizi tazeleyin!




cilt tazeleme önerileri bilgileri yöntemleri tüyoları…
Fiziksel güzelliğin temel unsularından olan cilt, çeşitli etkenlerden dolayı yıpranabildiğinden belli dönemlerde doğru öneriler ile beslenmeli ve bakım altına alınmalıdır. Yılın belli dönemlerinde yapmanız gereken bu bakımlar, cildin daha sağlıklı ve bakımlı olabilmesi açısından gerçekten çok önemlidir.

Kendinizi yenilemek için Önce peeling yaparak cildinizi temizleyin. Yüzünüzde oluşan siyah noktalar için iyi yöntemler deneyin.. Gündüz nemlendirici krem veya gece serum kullanarak daha sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz..
Sonbahar ve kış aylarında saç dökülmesinde ciddi bir artış vardır.Bu durumda B5, B6 ve B8, demir ve sistin kapsül kullanabilirsiniz. Bu üç ay boyunca saç dökülmesini azaltmak için saçlarınıza özel bakım maskeleri ve canlandırıcı etkisi olan şampuan ve kremler uygulayabilirsiniz.
Cildinize antioksidan kürü yapın..
Her yaş ve her cilt için gerekli olan bu kür, özellikle yaşlanmaya karşı etkilidir. En çok A, E, C vitaminleri, selenyum, koenzim Q10, polifenoller ve likopen bu açıdan güçlüdür. Bu desteği profesyonel merkezlerde yaptırabilirsiniz.
Saç renginizi yumuşatın. Uzmanlar bu sezonda karamel, bal, çikolata ve altın rengiyle parlatılmış tonları kullanmanızı öneriyorlar. Evde kendiniz uğraşmayın. Sonbaharda bakımlarınızı kuaför salonunda uzman ellerine bırakın. Siz rahatlayıp keyfini çıkarın.

Alıntı ile Cevapla