Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-11-2015, 05:10 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Cildinizi Güzelleştirebilecek Yiyecekler






Düzenli hayat, sağlıklı beslenme, doğal besin desteği ile cilt yıpranmalarının ve kırışıklıklarının önüne geçebilirsiniz.
Cildinizin sağlıklı, nemli ve parlak bir görünüme kavuşmasını sağlayacak 8 yiyecek:
Bal: Bal cildin nem dengesini sağlayarak pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor. Vitamin, protein, mineral ve içerisindeki doğal meyve asitleriyle cildi temizliyor
Süt: Kalsiyum ve proteinlerle cildi besleyip, güçlendiriyor ve cilde yumuşak bir görünüm sağlıyor.
Buğday: Göz çevresinde meydana gelen çizgileri azaltıyor, cildi besliyor, yaşlanmaktan koruyor. Buğday aynı zamanda kolesterol ve tansiyon düşürücü özelliğe de sahip.
Kahve: Kahve çok fazla tüketilmediği zaman içerdiği kafein sayesinde cildi toksinlerden arındırarak, şişkinliği önlüyor.
Portakal suyu: Taze sıkılmış portakal suyu cildin nem dengesini sağlayıp, beslerken aynı zamanda cilt kırışıklarıyla savaşmak için de birebir.
Çikolata: Mutluluk hormonu içermesinin yanı sıra nntioksidan özelliğiyle çikolata, yaşlanmayı geciktiriyor. İçeriğinde bulunan sterol maddesi ile cilde tonik etkisi sağlıyor.

Ispanak:
Ispanak içerdiği yüksek oranda lipoik asitle yaşlanmayı geciktiriyor.
Yulaf: İçerdiği vitamin, lif ve proteinlerle vücuda enerji veriyor, cildi tazeleyerek ipeksi bi görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Alıntı ile Cevapla