Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-19-2015, 05:34 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Baby shower nasıl yapılır






Son zamanlarda giderek yaygınlaşan baby shower adı verilen partilerin nasıl yapıldığını merak ediyor musunuz? İşte baby shower nasıl yapılır...
Süslemeler

Süslemesiz kutlama, balonsuz da süsleme olmaz. Bu yüzden bol bol balon almakta fayda var. Bebeğin cinsiyetine göre pembe ya da mavi seçebileceğiniz balonlara gümüş renklilerden de ekleyerek daha farklı bir atmosfer yaratabilirsiniz. Ayrıca balonların hepsini asmak yerine bir kısmını yerlere serpiştirin.
Balon dışında “Hoşgeldin Bebek”, “…. 1 Yaşında” gibi yazılı süsler de güzel bir alternatif. Imkanınız varsa biraz paraya kıyarak çok daha değişik şekillerde süsler de alabilirsiniz.
Yiyecekler

İsterseniz kendinizin de yapabileceği kurabiyeler ve cupcakeler baby showerın olmazsa olmazlarından. Yine bebeğin cinsiyetine göre renklendirip süsleyebileceğiniz tatlıların şekli tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış. Özellikle 1. doğum günü kutlamaları için çocuğunuzun sevdigi karakterde bir pasta yapmayı sakın unutmayın.
Bebek kiyafeti

Muhtemelen bebeğinizin her kıyafetini özenerek seçiyorsunuzdur ancak böyle özel partiler için özel kıyafetler şart! Kız çocukları icin tülden yapabileceğiniz tütüler, erkek çocukları için ise kumaştan yapabileceğiniz küçük bir papyon bile yeterli olabilir. Özel olarak kıyafetlere aşırı bir para harcamanıza gerek yok.
Küçük hediyeler

Bebeğinizin bu özel gününe gelecek misafirlere o günü ölümsüzleştiren ve her baktıklarında bebeğinizi hatırlatacak küçük hediyeler hazırlayın. Nikah şekeri tarzında küçük süsler bu hediye seçeneklerinden biri. Ancak siz bu konuda da maliyeti azaltmak isterseniz davetiye tarzında süslü kağıtlar ve bu kağıtları yapıştırdığınız çubuklar güzel bir hediye olabilir. Unutmayın önemli olan düşünmektir.
Alıntı ile Cevapla