Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 01-21-2015, 06:42 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Kadın yaşlandıkça doğurganlığı azalmıyor






ABD'li uzmanlar, bunun doğru olmadığını belirtti. Uzmanlar, 20'li yaşların sonunda hamile kalmaya çalışmakla, 30'lu yaşların sonunda aynısını yapmak arasında bir fark olmadığını söyledi.
2 bin yıl önce de nikotin varmış
ABD'li araştırmacılar, Şili'nin San Pedro de Atacama bölgesinde bulunan 56 mumyayı inceledi. Araştırma sonunda M.Ö.100 ile M.S. 1450 yılları arasında yaşamış uygarlığın, pipolarla tütün tükettiği ortaya çıktı. Uzmanlar, "Bu gelişme, Latin Amerika'da tütün tüketiminin yüzyıllar boyunca sürdüğünü gösteriyor" dedi.
SAÇMA UYGULAMA

Brezilya'dan çıktı, dünyayı sardı. Ancak uzmanlar uzun süreli düzlük sağlayan Brezilya fönüne karşı uyardı. Amerikan Dermatolojik Akademisi tarafından yapılan araştırmada Brezilya fönü olarak bilinen maddenin son derece sağlıksız olduğu belirtildi. Brezilya fönü adlı ilacın içindeki "formaldehid" isimli kimyasalın tehlike saçtığı açıklandı.
TEHLİKELİ...

Uzmanlar, şu uyarıları yaptı: "Formaldehid, kimya sanayinde çok yaygın olarak kullanılan bir madde. Bu madde fazla kullanıldığında allerjilk rahatsızlıklara yol açıyor. Uzun süreli temas veya deri yoluyla alınması ise kansere neden oluyor." Öte yandan Brezilya'da 5 yıl önce keşfedilen kalıcı fön, saçların üç ay boyunca fönlü gibi görünmesini sağlıyor. Ünlülerin de sıklıkla kullandığı teknik, 307 dolara (470 TL) mal oluyor.
ANNE SÜTÜ ALAN ÇOCUK DAHA UYUMLU

Anne sütü, sosyal hayata girdi. Prof. Dr Rahmi Örs, anne sütünün bebeklerin davranışlarını bile etkilediğini söyledi. Örs, "Anne sütü alan bebeklerin davranış olarak diğer çocuklarla kıyaslandığında daha uyumlu ve daha az sorunlu bireyler olduğu görülüyor" dedi.
Alıntı ile Cevapla