Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-12-2019, 11:03 PM
admin admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 3.118
Standart Modaya zamansız şıklık dokunuşu

Arzu Sabancı tarzı, tavrı ve mar*ka*sıyla en çok ve takip edi*len isim*le*rin başında geli*yor. Moda*nın öncü mar*ka*la*rın*dan Koton Arzu Sabancı’yla iş bir*liği yapa*rak harika bir kolek*si*yona imza attı.



Arzu Sabancı tarzı, tavrı ve mar*ka*sıyla en çok ve takip edi*len isim*le*rin başında geli*yor. Moda*nın öncü mar*ka*la*rın*dan Koton Arzu Sabancı’yla iş bir*liği yapa*rak harika bir kolek*si*yona imza attı.
En kali*teli kumaş*la*rın kul*la*nıl*dığı kolek*si*yonda*Arzu Sabancı’nın kendi sti*lini ve tar*zını yan*sıt*tığı tasa*rım*ları sezonda çok iddi*alı. Kolek*si*yonu gör*me*yen*ler için bu yaza dam*ga*sını vara*cak mili*ter ve marin tarza, kendi yoru*munu kat*mış Arzu Sabancı.*Ele*gan tasa*rım*la*rıyla Koton*ile işbir*liği yapa*rak*zaman*sız bir şık*lık sunu*yor.*
*
Pera Palace’ta*düzen*le*nen*‘Arzu Sabancı for Koton’*kolek*si*yonu Arzu Sabancı ve Koton Yöne*tim Kurulu Üyesi ve Eş Baş*kanı Gül*den Yılmaz’ın ev sahip*li*ğinde ger*çek*le*şen lans*manda moda dün*ya*sı*nın önde gelen isim*leri bira*raya geldi.
*

*
Butik kali*tede kap*sül bir kolek*si*yon nite*liği taşı*yan kolek*si*yon, yaz moda*sına sofis*tike ve özgün bir yorum geti*ri*yor.*‘Arzu Sabancı for Koton’*kolek*si*yonu, femi*nen*liği ön plana çıka*ran mili*ter çiz*gi*leri ve canlı renk*leri modern bir tarzda yorum*lu*yor. Mili*ter ve**marin tasa*rım*ları ile moda sever*le*rin beğe*ni*sine sunu*lu*yor.

*
Ken*disi de sami*mi*yetle ‘Arzu Sabancı for Koton kolek*si*yonu gururla arka*sında dur*du*ğum bir iş oldu.’ diyor.
Modern çiz*gi*ler
Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu’nda femi*nen*li*ğin ön plana çık*tığı mili*ter tasa*rım*lar ve modern çiz*gi*ler ile canlı renk*le*rin marin tarzla buluş*tuğu par*ça*lar dik*kat çeki*yor.**Özel*likle işle*me*ler ile yara*tı*lan femi*nen silu*et*ler, leopar ve puan*tiye desen*leri*‘mix-and-match’*oyun*la*rıyla eğlen*celi bir stil ortaya koyu*yor.
*

*

*
Yıl*dız gibi par*la*yan zara*fet, mili*ter bir stille hayat*bulu*yor
Arzu Sabancı for Koton Kolek*si*yonu, dore ve lame*nin öne çık*tığı*işle*me*ler, yıl*dız motif*le*riyle en zarif şekilde far*kını ortaya koyu*yor. Kolek*si*yonda ön plana çıkan par*ça*ları*ışıl*tılı işle*me*lerle süs*le*nen mili*ter parka, mas*kü*len*lik*ten femi*nen*liğe yumu*şak bir geçiş yapan*kol detaylı pop*lin göm*lek, sırt detaylı haki ceket*oluş*tu*ru*yor.
*

*
*
Marin tarza katı*lan modern bir yorum
Kolek*si*yonda marin tar*zın işlen*diği tasa*rım*larda ise kla*sik mavi ve beyaz çiz*gi*ler cap*canlı sarı ren*giyle bira*rada kul*la*nı*lı*yor. Kla*sik marin tar*zı*nın öte*sine geçe*rek yeni ve modern bir yorum geti*ri*len kolek*si*yonda, omuz*ları açıkta bıra*kan model*ler ve bu yıl sık sık kar*şı*la*şa*ca*ğı*mız*volan detaylı par*ça*lar*daki Arzu Sabancı doku*nuşu çok çar*pıcı.
*

*
Lans*mana iş dün*yası ve cemi*yet haya*tı*nın tanın*mış isim*leri de katıldı.
*
*
Hazırlayan: Çağla Küçükdereli
Alıntı ile Cevapla