Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 05-01-2015, 08:06 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Düğün mekanı seçmenin 5 kuralı

Ne Tür Bir Düğün İstiyorsunuz

Düğün mekanınızı kolayca bulabilmeniz için ilk karar vermeniz gereken nasıl bir düğün istediğiniz olmalı. Biz mekanları tarihi mekanlar, oteller, kır düğünleri, sosyal tesisler, mavi düğünler gibi 10 kategoriye ayırdık. Mekanınızın türünü belirledikten sonra aramanızı bu kategori üzerinde yoğunlaştırmanız size büyük bir zaman kazandıracak.
Şehre Karar Verin

Düğün türünüze karar verdikten sonra sıra şehrinizi seçmeye gelecek. Eşinizin ailesi İzmir'de sizin aileniz Trabzon'da ve siz de eşinizle İstanbul'da yaşıyor olabilirsiniz. Bu durumda oturup en mantıklı lokasyona beraber karar vermeniz gerekecek. Veya imkanınız varsa bir şehirde nişan yapıp diğer şehirde evlenmeyi de tercih edebilirsiniz.
Şehir Tamam Sıra Semtte

Düğününüzün olacağı semte karar verirken hem size çok uzak olmayan, hem de konuklarınızın rahatlıkla ulaşabileceği bir lokasyon seçmeye çalışın. Sarıyer'de otururken düğün mekanınızı Üsküdar'da seçerseniz düğün günü ulaşımla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yine de size uzak olan bir mekanı çok beğendiyseniz, düğün günü için iyi bir ulaşım planıyla bu mekanla anlaşabilirsiniz.
Nelere Göre Eleme Yapmalı

Artık arama alanınızı iyice daralttınız ve seçenekleriniz azaldı. Şimdiyse mekanları sizin kriterlerinize göre elemeye başlamalısınız. Otopark sorunu var mı, alkollü içki servisi var mı, yağmur yağması durumunda alternatif bir çözümü var mı gibi sorularla aramanızı daraltarak sizin için en uygun düğün mekanını bulabilirsiniz. Düğün mekanınıza sormanız gereken en önemli sorular için tıklayın.
Bütçeniz Ne Durumda?

Kalbiniz, eşiniz, aileleriniz ve davetlileriniz için düşündünüz ve en uygun seçenekleri listelediniz. Şimdi ayaklarımızı yere sıkıca basalım, derin bir nefes alalım ve paradan konuşmaya başlayalım. Evlilik bütçenizin ne kadarını düğüne ayıracaksınız, bunu belirleyin. Ve başlayın beğendiğiniz mekanlardan fiyat teklifi almaya. Teklifler gelmeye başladıkça sizin için uygun olan düğün mekanı seçenekeleri de somutlaşmaya, kimi mekanlar elenirken kimileri size daha uygun görünmeye başlayacak.
Alıntı ile Cevapla