Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 08-28-2015, 10:30 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Parmak Arası Terlikler Nasıl Temizlenir?




Yazın ayaklarda en çok gördüğümüz ürünler parmak arası terliklerdir. Havuzda, sahilde, alışverişte, ya da bir yerlerde vakit geçirirken giymek için idealdirler. Yaz mevsiminin değişilmezlerinden olan bu ürünün çeşitli renk ve modelleri bulunur ve çokça aşınırlar. Hiç en sevdiğiniz terliklerinizin solmaya başladığını fark ettiniz mi ? Aşağıda bu rahat aksesuarlarınızı nasıl hayata döndürebileceğiniz açıklanmaktadır.
Yapılacaklar
  1. Sıradan bir sabun ve suyla başlayın. Eski bir diş fırçası yardımıyla terliklerinizin üzerindeki kiri çıkartın.
  2. Terliklerinizi bulaşık makinesinde yıkayın. Bulaşıklarınızla beraber yıkamayın, ve terliklerinizi yıkamak için hafif bir temizleyici kullanın. Hem ayakkabılarınızı hem de bulaşık makinenizi temizlemek; yani iki işi bir arada yapmak için sirke ve karbonat ekleyin.
  3. Duş aldığınızda bir yandan küveti doldurun. Kiri yumuşatması için terliklerinizi bu suda bekletin ve ardından tırnak fırçasıyla fırçalayın.
  4. Terliklerinizi ve küvetinizi kirlerden kolayca arındırmak için Mr.Clean temizlik ürünlerini kullanın.
  5. Lekeleri çıkarmak için temizlik ürünleri ve suyu birlikte kullanmayı deneyin. En iyi sonuç için tahta fırçası kullanabilirsiniz.
  6. Terliklerinizdeki taş parçacıklarına karşı bulaşık teli ve sabun işinizi kolaylaştıracaktır. Bu yöntem terliklerinizi suda bir saat kadar beklettikten sonra uygularsanız en iyi sonucu verir.
Öneri ve Uyarılar
  • Bazı temizleyiciler terliklerinizin rengini açabilir. Terliğin tamamına uygulamadan önce belli olmayacak bir yerinde deneyiniz.
  • Süet terlikleri suda bekletmeyin. Bu tip terliklerde fırçalama tekniğini kullanın ve üst kısmı ıslatmamaya özen gösterin.

Alıntı ile Cevapla