Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-13-2015, 07:33 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Bebek Maması Diyeti




Bebek maması diyeti son dönemde adından sıkça söz ettiren ve moda olan diyetler arasındadır. Özellikle Hollywood ünlülerinin sıkça tercih ettiği ve uyguladığı bir diyet olarak bilinir. Bebek maması diyeti ile kolayca kilo vermek mümkündür.
Bebek maması diyetinde gün içinde 14 porsiyon tüketilir ve ardından akşam yemeği yenir. Bu porsiyonlar sebze ağırlıklıdır. Diyeti bulan Tracy Anderson bu diyetle birçok Hollywood ünlüsünün forma girdiğini belirtmiştir. Bebek maması diyetinin en önemli kısmı yüzde yüz bebek mamasından oluşmasıdır. Bebekler için hazırlanan mamalarda tuz, şeker ve yağ bulunmaz.
Bebek maması diyeti şu şekildedir;
  • Bu diyet ile günde 14 kavanoz bebek maması tüketilir.
  • Küçük kavanozlar içinde konulan mamalar kişinin fazla yemesini engeller.
  • Günlük tüketilmesi gereken kavanoz sayısına uyulmalıdır.
  • Her kavanozdan alınması gereken kalori en fazla 100 kaloridir.
  • Bebek maması diyetinin en önemli özelliği besleyici gıdalardan oluşan bir diyet olmasıdır. Bu besinler tuz, şeker, yağ ve katkı maddeleri içermez. Fakat bu besinler kalsiyum, D vitamini ve lif içermediği için yetişkinler bu diyeti uzun süre uygularsa zarar görebilir. Kişilerin bebek maması diyet yapmadan önce diyetisyenleri ile görüşmesi gerekir.
  • Bazı diyetisyenler bu diyetin 2-3 günden fazla yapılamayacağını ve geçerliliği olmayan bir diyet olduğunu belirtmiştir.

Alıntı ile Cevapla