Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 09-13-2015, 07:40 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart İş Yerinde Diyet Nasıl Yapılır?




Ofis ortamında kısıtlı seçeneklerle yenen acele yemek menülerini bir kenara bırakıp sağlıklı ve kısa zamanda sonuç veren bir diyet uygulamaya ne dersiniz?
İş yerinde her öğlen tatilinde dışarı çıkıp kızartmalar, hangi yağdan yapıldığını bilmediğiniz hayvansal ürünler yemek yerine evinizden gayet sağlıklı ve bünyenizin alıştığı yiyecekler getirebilirsiniz. Böylece hem her öğlen saati dışarı çıkma zahmetinden kurtulmuş olur hem de vücudunuz için beslenme açısından büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Her gün evden yiyecek getirmek zor oluyorsa çok güvendiğiniz ev yemekleri yapan tanıdık yerlerden de haftalık siparişler vererek diyet menünüzü hazırlayabilirsiniz.
Zeytinyağı ağırlıklı sebze yemeklerini ısıyı geçirmez kaplarda muhafaza ederek iş yerine getirebilirsiniz. Porsiyonunuz istediğiniz büyüklükte olabilir. Fakat; yiyeceği koyduğunuz kap sayısı mümkünse 3'ü geçmesin. 3 porsiyondan sonrası her ne kadar kilo aldırmayacak cinsten yiyecek olsa da şişkinlik yapar ve diyetin amacına aykırı düşer. Öğlen yemeği için damak zevkinize uygun hafif ve sebze ağırlıklı yiyecekler ana menünüzü oluşturabilir. İş yerinde sabah erkenden mesai başlıyorsa ara öğünler için taze ya da kurutulmuş meyveler büyük bir kurtarıcı olacaktır. Abur cubur ya da acıkıldığında çay- kahve ile bastırmak yerine hem tatlı ihtiyacını karşılayacak hem de bol vitamin takviyesi sağlayacak meyvelerden tüketebilirsiniz. Gün boyu tüketmek için evde sıkılmış meyve suları, sebze ve meyveler ofis ortamında diyet menüsüne eklenebilir.

Alıntı ile Cevapla