Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-27-2014, 08:41 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Fonex ile Saçların Havası Yerinde

Fonex, kadın erkek herkesin en çok özen gösterdiği saçlar için özel formüllü ürünler geliştiriyor. Yazın güneşten, sıcaktan, havuzdan, denizden, kumdan etkilenen saçlar mat, kuru, cansız bir görünüme bürünüyor.










Yıpranarak kolay kırılır hale gelen saçlar ne yazık ki, sağlığını ve güzelliğini kaybediyor. Fonex, avakado ve ananas özleri ile zenginleştirdiği saç kremleriyle, saçlarınıza yeniden hayat veriyor. Fonex Saç Kremleri, içeriğindeki keratinle de saçı güçlendirirken, dolgun gözükmesine yardımcı oluyor.


Fonex Saç Kremleri, formülündeki ananas, avokado özleri ve keratin sayesinde saçların daha sağlıklı ve dayanıklı olmasını sağlayarak, kırılmasını önlüyor. Fonex Saç Kremleri’nin içeriğindeki avakado; deriyi kurumaktan korurken, duyarlı, kuru, yıpranmış, yaşlanmış deriyi de iyileştirip güçlendirir. Bol miktarda içerdiği A vitamini sayesinde de hücrelerin yenilenmesini destekler. Üst deride kepeklenmeyi, nasırlaşmayı önlemeye faydalı olan avokado, saç bakımında önemli bir rol üstleniyor. Tam bir vitamin deposu olan ananas da güçlü saçlar için etkili bir yardımcı.


Fonex Saç Kremleri, tüm saç tipleri ve boyalı saçlar için geliştirilen çeşitleriyle saçın yumuşak ve parlak olmasını sağlıyor. Saç üzerinde toplanma etkisi veya ağırlık hissi yaratmayan kremler, şampuan sonrası nem kaybını karşılıyor. Taramayı kolaylaştırıyor kremler, saçtaki elektriklenmeyi önlüyor.


Gün içerisinde gücünü ve canlı görünümünü kaybeden saçlarınıza sadece 5 dakika ayırarak bakım yapmanız mümkün. Banyo sırasında saçlara küçük bir miktar Fonex Saç Kremi uygulayıp, durulamanız yeterli…


Fiyatı 5 TL

Alıntı ile Cevapla