Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-27-2014, 08:48 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart PHYSICIANS FORMULA artık Türkiye'de!

AMERİKA’NIN 1 NUMARALI BRONZER MARKASI Medko Kozmetik dünyaca ünlü markaları Türk tüketicisiyle buluşturuyor! Amerika’nın 1 numaralı Bronzer markası PHYSICIANS FORMULA artık Türkiye’de…










Ünlü alerjenist Dr. Frank Crandall’ın 1937 yılından günümüze kadar güzellikle sağlığı buluşturan markası PHYSICIANS FORMULA, kozmetik sektöründe çığır açmaya devam ediyor.

Mineral makyaj, Organik makyaj, Yüz ve Göz makyajında her sezon ön plana çıkmayı başaran yenilikçi ve dinamik bir makyaj markası olan PHYSICIANS FORMULA piyasa sunduğu eşsiz ürünleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

PHYSICIANS FORMULA markasının ön plana çıkan en önemli özelliği; formüllerinde kozmetikte en çok bilinen ve cildi tahriş eden 132 zararlı kimyasal ve PABA içermemesidir.

PHYSICIANS FORMULA cilt sağlığını korumaya yönelik formülleri ile Amerika Cilt Kanser Derneği tarafından önerilmekte olup, aynı zamanda iritasyon, komedon ve sivilcelenmeye sebep olmayan formülleri ile de dermatologlar, alerjenistler ve estetisyenler tarafından tavsiye edilmektedir.

Alıntı ile Cevapla