Konu: Merkür
Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 11-30-2014, 05:19 PM
meltem
 
Mesajlar: n/a
Standart Merkür

MERKÜR

Merkür 1. evde konuşma kabiliyeti, çabuk anlama ve iyi ifade edebilmeyi işaret ederken, 2. evde ise para ve maddi konularda iyi düşünebilmek üzerinde durmaktadır.

1. EVDE: Konuşma kabiliyeti, çabuk anlama, iyi ifade edebilme, düşündüğünü kabul ettirme çabası ve olan biten hiçbir şeyi gözden kaçırmama, çevreye ilgi ve merak. Çocuksu bir haşarılık hoşluk verir.
2. EVDE: Para ve maddi konularda iyi düşünebilme, somut değer yargıları, iş ve kazançlar üzerine yoğunlaşma, zekice ve pratik düşünebilme.
3. EVDE: Çok zeki, hazırcevaplık, sorunlara kısa vadede mantıklı çözüm getirebilme, çabuk konuşma, gevezeliğe meyil, kararsızlık, haberleşme, fikirsel iletişim alanlarına ilgi.
4. EVDE: 4. evde Merkür aile, ebeveynle ilgili konularda yoğunlaşma, akıl danışmanı, anne-baba iletişim kurabilme, geçmiş kuşaklarını araştırma.
5. EVDE: Yaratıcı konuşma, artistik kabiliyet, sunuculuk, konuşma yeteneği, çocuklarla ilgilenmekten zevk alma, kumar borsa gibi riskli konulara merak, birkaç sevgiliyi birden idare edebilme.

Alıntı ile Cevapla