Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 12-09-2014, 05:23 PM
buse
 
Mesajlar: n/a
Standart Cilt Lekelerinden Kurtulun!



Çevresel etkenler U.V. ( ultra viyole ) ışınları,nikotinin oluşturduğu tıkanan gözenekler, yaşlanma, hava kirliliği, uygunsunz kozmetik kullanımı ve birçok dış etkenler cildi yıpratır ve yaşlandırır. Bütün bu olumsuz etkilerle savaşan ciltte bazı değişikler ortaya çıkar. Ultra viyole etkisyle metabolizma etkilenir ve aşırı oksitlenme yeteneğine sahip bazı kimyasallar ortaya çıkar. Bu maddeler hücre metabolizmasını bozar ve bu maddelere karşı vücut antioksidan maddelerle savaşır. Bilinen en etkin anti oksidan maddelerden birisi İlvina leke kreminde bulunan E Vitaminidir.

Bir Anti-Pigment krem olan İlvina lekelere karşı bakım kremi çok yaygın bir cilt sorunu olan cilt lekeleri ve renk bozukluklarıyla mücadele eder. Cilt lekeleri genellikle güneş, hamilelik sonrası hatalı beslenme, menapoz ve uzun süreli doğum kontrol hapı kullanımı sonucu ortaya çıkar.

İlvina kahverengi lekelerin ve pigmentasyon düzensizliklerinin oluşturduğu renk bozulmalarının rahatsız edici görünümlerini düzenleme özelliğine sahip olan, doğal içeriklerden oluşan bir kremdir.
Alıntı ile Cevapla